Пятниця, 29.03.2024, 11:04
| RSS

Добавити в закладки____Зробити стартовою



Меню сайту
Категорії розділу
Адміністрація [4]
Нам цікаво, а Вам ? [13]
Молитви [3]
Відео_приколи [3]
Місцеві новини [6]
Форма входу
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі
Міні-чат
Cвітлини м.Зборова !

Статистика

Онлайн всіх: 1
зальотних: 1
своїх: 0
Хто on-line?
Хто сьогодні до Нас заходив ?
Головна » 2010 » Травень » 11 » Зборівська райрада прийняла звернення з приводу продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.
09:41
Зборівська райрада прийняла звернення з приводу продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.



29 квітня на сесії Зборівської районної ради було прийнято звернення депутатів Зборівської районної ради до депутатів Верховної Ради України, Конституційного Суду України, Генеральної прокуратури України з приводу продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

Виступаючі засудили підписання так званої "Харківської угоди" між Президентом України та Росії !!!





Депутатам Верховної Ради України Конституційному Суду України
Генеральній прокуратурі України
копія: громадянину України Януковичу В. Ф.



ЗВЕРНЕННЯ



депутатів Зборівської районної ради Тернопільської області з приводу продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України

Ми, депутати Зборівської районної ради, виражаючи позицію громади Зборівського району, категорично засуджуємо угоду між Президентом України Віктором Януковичем і Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Криму, а також ратифікацію цієї угоди Верховною Радою України, організованої головою Верховної Ради України В.Литвином.
Такі рішення регулюються Конституцією України та угодою про тимчасове перебування ЧФ РФ від 28 травня 1997 року, яка була ратифікована Верховною Радою України. Перехідні положення Основного Закону визначають, що змінити порядок тимчасового перебування Чорноморського флоту на території України можна виключно шляхом внесення змін до Конституції України, які підлягають затвердженню на Всеукраїнському референдумі.
Присутність Чорноморського флоту залишається фактором військового та політичного тиску на Україну. ЧФ РФ регулярно порушує українське законодавство, ігнорує рішення українських судів, без погодження та інформування української сторони займається перевезенням зброї (у т. ч. і ракет), демонстративно зневажливо ставиться до української символіки.
Президент України Віктор Янукович та Верховна Рада України зрадили інтереси нашої держави, грубо порушили ст. 17 Конституції України, в якій чітко сказано: на території України забороняється створення і функціонування будь-яких озброєних формувань, не передбачених законом, не допускається розміщення іноземних військових баз.
Підписання „харківської угоди” про продовження перебування Чорноморського флоту Російської федерації стало платою за дешевий газ для підприємств олігархів неукраїнського походження – Ахметова, Фірташа, Коломойського, Ярославського. Ще ніколи в Україні так безсоромно не поєднувались державні політичні та приватні економічні інтереси.
Останні події в державі свідчать, що В. Янукович перетворюється на генерал-губернатора Росії на українських землях, прагне встановити авторитарний режим одноособового правління та знищити українську суть України, перетворити її на колонію сусідньої держави.
Порушивши Конституцію та українське законодавство, Янукович та його коаліція поставили себе поза законом і не мають жодного права далі очолювати українську владу.
Звертаємось до депутатів Верховної Ради України, Конституційного Суду України, Генеральної прокуратури України з вимогою ініціювати усунення В. Януковича з поста Президента України в порядку імпічменту за вчинення державної зради у відповідності зі ст. 111 Конституції України.
Засуджуємо депутатів Верховної Ради України, які підтримали ратифікацію угоди про продовження перебування іноземних військ на території України та вимагаємо проведення позачергових парламентських виборів.
Закликаємо усіх громадян України, громадські та політичні організації рішуче стати на захист України.


Прийнято на 26 сесії Зборівської районної ради Тернопільської області
п’ятого скликання 29 квітня 2010 року

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1184 | Додав: admin | Теги: проти Чорноморського флоту РФ на те, Зборів проти Харківської угоди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
0  
Респект )))))))))))))))

0  
Сам собі не тупи! ))) Як Ти зайшов і залишив коментар значить і ти щось прочитав і побачив і вже прокоментував )))) А сила адмін :)))))

-1  
Сам написав, сам прочитав, сам прокоментував. Сила адмін. :)))))

0  
Респект )))))))))))))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:

До дня міста залишилось
Через
День міста Зборова !!!
www.zboriv.at.ua
Погода
Зборів
Анекдот дня
anegdot.com.ua
Усміхнітся :)
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі

НАША КНОПКА



Получити код:


2024