Пятниця, 19.04.2024, 10:34
| RSS

Добавити в закладки____Зробити стартовою



Меню сайту
Категорії розділу
Адміністрація [4]
Нам цікаво, а Вам ? [13]
Молитви [3]
Відео_приколи [3]
Місцеві новини [6]
Форма входу
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі
Міні-чат
Cвітлини м.Зборова !

Статистика

Онлайн всіх: 1
зальотних: 1
своїх: 0
Хто on-line?
Хто сьогодні до Нас заходив ?
Головна » 2011 » Березень » 16 » За нас страждав Ісус...
20:56
За нас страждав Ісус...

"Пишіть, давайте людям, щоб каялись, про це просить сам Господь"

Молитва Ісуса Христа



Коли мій син вийшов на Єрусалимську гору, його спіймали євреї, з позором і з призрінням на голову положили терновий вінок, і усе  обличчя Його  вмилося Святою Кров’ю. Ісус говорить: «Дорогі мої, є тяжкий мій Хрест і ранить побите тіло,  і вся кров стікає по моєму Хресті». Сьогодні святий день п’ятниця , якби знайшовся такий, щоб цю молитву кожен день, а в п’ятницю прочитав три рази, то чого попросить усіх обдарую ласкою, красою, мудрістю і врятую йому три душі з родини чи інших за яких молився. За три дні до смерті дам знати час коли це станеться, а після смерті положу золотий вінок на його голову.

Мати  Божа стоїть під Хрестом сина. Вона бачить Його страждання. Ісус говорить: «Іване, ти мій вірний слуга, візьми мою Матір за руку і відведи, щоб вона не бачила моїх страждань на Хресті». Іван говорить: «Сину Божий. я візьму Твою Матір за руку відведу від Хреста, і утішу, як батько своє дитя, щоб вона не бачила Твого страждання на Твоїм Хресті, який з болем відчувається у Її серці. В цей час здригнулася вся земля, потемніло сонце і місяць. а Матір Божа каже: «Це мій Син переносить тяжкі муки і страждання на своїм смертнім Хресті». Покапали краплі Крові Ісуса Христа, коли йшов на Голгофу. Голбвер – кат, знайшов один лист на Святому Гробі Ісусу Христа, який був захований в одній касі, окремо від срібла і грошей. Каса була власністю Батия, імператора Христина, Давида і св. Єлизавети, Мальти, Дори і Гранети, всі вони хотіли знати про страждання Ісуса Христа. Він говорить, що було 63 солдати, 180 разів його били кулаками в плечі, прийняв 10 цвяхів і каменюк, 32 рази тягнули за бороду, підносили за волосся. Потім на Голгофі мене били палками. Я був поранений 100 разів, битий 308 разів. Тоді впало 5432 каплі крові і наглядала 31 людина. Я помирав о другій годині в п’ятницю, коли пробили моє серце. Я відходив 120 разів, а ти, що мене убивали було троє. Ті, хто будуть читати цей лист, матимуть перемогу над злом. Якщо читати цей лист 15 років, за Кров, яку пролив наш дорогий Спаситель, то тоді з неба вибачаться йому 5 гріхів, може й вибачаться пекельні муки. А, якщо помре раніше, то буде йому прийнято, якби прожив 15 років і пролив свою кров за віру. Того, хто читає цей лист, Я зійду з неба і заберу його душу до неба, а також душі його рідних аж до четвертого покоління. А той хто носитиме цей лист при собі, тому ніколи не буде важко у справах, усяке зло відійде від нього, а  також величатиме Пречисту Матір Божу.

Святий Григорій говорив, що інший лист був знайдений в іншому місці, і написаний золотими літерами. Збережи цей лист, який був написаний 16 січня 1750 року. В неділю не роботи, бо Я вам дав шість днів, щоб працювати, а сьомий - щоб молитися. Святкуйте цей день, щоб Спаситель вибачив гріхи ваші. Не забувайте давати милостиню сиротам і бідним, тоді ваш рід буде благословенний і багатий.

Якщо не віритимете в цей лист, тоді напущу на вас велику чуму, голод, війну, великі захворювання, вони  зазнають силу небесного грому і землетрусів – це буде моєю заплатою. Хто не вірить і скриє цей лист від людей, той буде покараний на Божому Суді. А якщо будете читати і величати цей лист, і будете просити прощення гріхів, також будете читати цей лист іншим, тоді його душа ніколи не загине, а буде врятована від всякого зла і напасті. Амінь. Люди, вірте в муки Спасителя, Який прийшов на землю заради нас. Цей лист дав один Камгор   – монах, який був на святому Гробі Господньому. Пишіть, давайте людям, щоб каялись, про це просить сам Господь.

Господи Ісусе Христе, Сину Божий помилуй нас грішних.

З вірою прикладаючи до болючого місця або до кровотечі. Ворог не зможе заподіяти ніякої шкоди. носіть цей лист при собі і він вас захистить від злих людей і поганих сусідів. Нехай Господь з неба кличе нас грішних. Якщо подати цей лист неплідній жінці, то та стане плідною.А хто його носить при собі, то біля нього є Ангел Хоронитель, Архангел Михаїл і Всемогутній Бог. В ім’я  отця і Сина і святого Духа. Амінь. Не кляніться Іменем Господнім, бо знищить вас. А в устах завжди майте Бога, прославляючи його. Амінь.

Категорія: Молитви | Переглядів: 3156 | Додав: admin6595 | Теги: Лист, Молитва Ісуса Христа, За нас страждав Ісус, для безплідних, допоміжна молитва, про це просить сам Господь, для жінок які не можуть завагітніти | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

До дня міста залишилось
Через
День міста Зборова !!!
www.zboriv.at.ua
Погода
Зборів
Анекдот дня
anegdot.com.ua
Усміхнітся :)
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі

НАША КНОПКА



Получити код:


2024