Пятниця, 19.04.2024, 17:50
| RSS

Добавити в закладки____Зробити стартовою



Меню сайту
Категорії розділу
Адміністрація [4]
Нам цікаво, а Вам ? [13]
Молитви [3]
Відео_приколи [3]
Місцеві новини [6]
Форма входу
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі
Міні-чат
Cвітлини м.Зборова !

Статистика

Онлайн всіх: 1
зальотних: 1
своїх: 0
Хто on-line?
Хто сьогодні до Нас заходив ?
Головна » 2010 » Травень » 28 » Чим корисний секс ? (^) -->
21:24
Чим корисний секс ? (^) -->


На тій підставі, що серед монахів зустрічається багато довгожителів (до речі, це швидше чутки, ніж наукові дані), деякі заявляють про те, що стриманість корисна для здоров'я, а секс шкідливий. Насправді ж це не так. Останні дослідження психологів, медиків і косметологів доводять, що секс – чудодійний засіб для збереження здоров'я.




Отже, секс:
– Викликає в організмі потужний і надзвичайно багатообразний біохімічний процес, який не може викликати жоден наркотик. Кортизон, що виділяється, відразу ж стимулює обмін речовин і забезпечує виникнення відчуття щастя, що заповнює людину. До цього додається викид адреналіну, який примушує працювати в «граничному режимі» всі органи: серце б'ється швидше, підвищується тиск, тіло мобілізує свої енергетичні резерви. Зменшується вміст глюкози в печінці, а також в мускульній і жировій тканині. Під час статевого акту згорає не одна сотня калорій.

– Знижує рівень холестерину в крові.

– Приводить в норму кров'яний тиск.

– Виробляє імунітет проти грипу. Секс активізує імунну систему, яка найактивніше працює саме вночі. Тому медики настійливо рекомендують секс перед нічним сном: гормони проникають в кожен куточок організму, де вони використовуються найбільш оптимально.

– Проводить кисневу терапію. Розслабляються бронхи. Уривчасте дихання під час оргазму приводить до глибокого дихання у момент розслаблення. Таким чином, кров збагачується киснем.

– Захищає від інфаркту серця. Секс – відмінне тренування сердечного кровообігу, оскільки в проміжку між прелюдією і оргазмом судини спочатку розширюються, а потім знову звужуються. Але, на думку японських медиків, цей позитивний ефект знімає секс поза шлюбом.

– Стимулює роботу мозку, а саме гіпофізу і шишковидної залози. Мозок під час сексу добре забезпечується кров'ю, що підвищує здібність до ясного мислення.

– Робить пружним таз жінки. Регулярний секс – відмінний засіб тренування мускулатури тазу, оскільки, займаючись сексом, жінки перш за все сильно напружують мускулатуру тазу.

– Сприяє усуненню болі у спині.

– Додає волоссю блиск і сприяє зростанню нігтів. Регулярне сексуальне життя приводить в рух гормони, їх рівень стає вищим, що і робить позитивний вплив на волосся і нігті.

– Сприяє очищенню від вугрів. Регулярний секс приводить до збільшення активності гормонів і тим самим допомагає розкрити пори шкіри і очистити обличчя.

– Розгладжує зморшки. Медиками доведено: якщо жінка регулярно займається сексом, вона виглядає молодшою за свій вік приблизно на 5-10 років, у неї значно менше зморшок.

– Знімає депресію. Як і шоколад, секс піднімає настрій. Ученими доведено, що сексуально задоволені особи значно рідше схильні до депресивного стану.

– Знімає напругу. Наслідок регулярного сексу – врівноваженість. В організмі встановлюється гормональна гармонія.

– Знижує агресивність. І навіть навпаки, помічено, що тривала статеве утримання активізує агресивність.

– Сприяє збільшенню швидкості реакції. Психологи вважають, що сексуальна активність підвищує гнучкість мислення і тим самим здатність швидко реагувати на ті або інші обставини.

Про шкоду утримання
Учені відзначають, що при регулярних статевих стосунках в організмі виділяються такі гормони, як адреналін і кортизон, які стимулюють роботу мозку. Професор Гамбургського інституту сексології Вернер Хаберман відзначає: «Секс підвищує нашу здатність зосереджуватися, стимулює увагу і творче мислення».

Як повідомляють американські учені, у 70% жінок і 25% чоловіків різко знижується працездатність, якщо вони мають сексуальні проблеми. На тому ж ґрунті засновано від 60% до 100% неврозів. Сексуальне незадоволення викликає такі серйозні захворювання, як фіброаденома молочної залози і фіброма матки.

Шкідливе сексуальне утримання і для психічного здоров'я: воно загрожує депресією і агресією. Про це опосередковано свідчить і такий факт. В кінці 60-х підліткова злочинність в США досягла свого апогею. Тоді американський уряд поставив перед психологами завдання – з'ясувати, чим відрізняються малолітні злочинці від своїх однолітків, які не здійснюють протиправних дій? Результати приголомшили навіть психологів. Виявилось, що по інтелектуальному рівню обидві групи були рівні, але ті, хто не скоював злочини, любили музику і секс. Це дозволило вченим зробити висновок, що інтерес до сексу – це і інтерес до продуктивного життя, роботи, навчання, а відсутність його штовхає на злочини.

Виключення з правил?
Справедливості ради згадаємо і приклад, підтверджуючий думку про те, що стриманість корисна. Недавно у пресі було повідомлення про 115-річного південноафриканця, пана Роберта Носите, який велику частину життя в неймовірних кількостях поглинав багату жирами і холестерином їжу, пив міцні напої і багато палив. Сам довгожитель заявив: «Я дожив до таких років тільки тому, що у мене ніколи не виникало бажання вступити з жінкою в близькі стосунки. Одна лише думка про інтимний контакт викликала у мене напад алергії».

Втім, цілком можливо, що це всього лише виключення, яке ті
льки підтверджує правило.
Категорія: Нам цікаво, а Вам ? | Переглядів: 2591 | Додав: admin | Теги: секс, секрети сексу, все про секс, Чим корисний секс | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

До дня міста залишилось
Через
День міста Зборова !!!
www.zboriv.at.ua
Погода
Зборів
Анекдот дня
anegdot.com.ua
Усміхнітся :)
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі

НАША КНОПКА



Получити код:


2024