Пятниця, 29.03.2024, 09:37
| RSS

Добавити в закладки____Зробити стартовою



Меню сайту
Категорії розділу
Адміністрація [4]
Нам цікаво, а Вам ? [13]
Молитви [3]
Відео_приколи [3]
Місцеві новини [6]
Форма входу
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі
Міні-чат
Cвітлини м.Зборова !

Статистика

Онлайн всіх: 1
зальотних: 1
своїх: 0
Хто on-line?
Хто сьогодні до Нас заходив ?
Головна » 2010 » Березень » 5 » Ні абортам! Аборт — це вбивство!
13:05
Ні абортам! Аборт — це вбивство!

Чим небезпечний аборт?

 

Не варто ставитися до аборту поблажливо, за словами фахівців, він є складною гінекологічною операцією.

А це означає, і сприймати штучне переривання вагітності слід саме так. Адже в результаті проведення аборту можуть розвинутися запальні захворювання, виснажитися функціональний шар, що може привести до безпліддя.
Але, навіть в тому випадку, якщо вагітність наступає, жінка має всі шанси зіткнутися з наслідками проведеного раніше аборту.

Шийка матки може втратити свою здатність утримувати плодове яйце. Таке ускладнення можливе після операції по штучному перериванню вагітності в результаті пошкодження шийки матки абортативними інструментами.

Частіше таке ускладнення виникає при першій перерваній вагітності, адже шийка є ще дуже пружною, має вузький вхід, і її дуже легко травмувати розширенням з використанням хірургічного інструментарію.

Якщо ж це відбулося, то вагітність, що наступила надалі, може закінчитися мимовільним викиднем, частіше це відбувається на 16-18 тижні вагітності.

Часто плодове яйце покидає жіночу матку без больових відчуттів, супроводжуючись кров`яними виділеннями з піхви.

Утримати шийку матки закритою і запобігти подібному результату вагітності цілком під силу медикам, правда, лише у тому випадку, коли про таке ускладнення аборту вони обізнані наперед. Тоді буде потрібно лише накладення швів на шийку, щоб вона зберегла свої функції.

Але, на жаль, про патологію шийки матки гінеколог дізнається в найостанніший момент, коли викидень вже відбувся і лікар не в змозі змінити ситуації.

У його силах лише прийняти адекватні заходи по збереженню майбутніх вагітностей.

До викидня, як до можливого результату після проведеного аборту, може привести і зміна гормональної регуляції.

При настанні вагітності жіночий організм повністю перебудовується на новий режим, змінюється і гормональний фон.

В організмі майбутньої мами зміни направлені природою на те, щоб забезпечити правильний і комфортний розвиток плоду.

Якщо ж вагітність уривається штучним шляхом, то це може привести до збою в роботі ендокринної системи, в яку входять і яєчники, і гіпофіз і т.д.

З цього виходить, що при настанні наступної вагітності майбутньому малюкові не буде забезпечена необхідна гормональна підтримка.

Адже на першому етапі вагітності, тобто в першому триместрі, в питанні збереження плоду важливу роль грає гормон під назвою прогестерон, а його дефіцит в організмі може привести до мимовільного переривання вагітності.

В цьому випадку теж можна допомогти, для цього слід звернутися до лікаря, який призначить прийом спеціальних препаратів, які допоможуть справитися з проблемою.


Непочутий крик про допомогу (Аборт — це вбивство?)

Дуже приємно бачити маленьку дитину, її милу посмішку, чути її не зовсім зрозумілий лепіт, усвідомлювати, що це і є наше майбутнє, те, заради чого ми живемо та творимо. Але… На кожне новонароджене дитя припадає майже двоє, що не з’явилися на світ унаслідок аборту. Це страшна картина, але ще страшнішим є те, що цей показник не зменшується. Що ж таке аборт: необхідність, вирішення проблеми чи змова з совістю? Спробуємо розібратися в цьому складному і болючому для кожної жінки питанні.


Право на нечуже життя


Сучасній науці відомі різноманітні засоби контролю за всім, що відбувається в організмі матері в період вагітності. Але для більшості людей таємниця зародження людського життя не розкрита. Воно починається в момент зачаття, з того самого часу, коли жіноче та чоловіче начала зустрічаються і зливаються для того, щоб дати поштовх для початку відліку життя нової людинки.

Спочатку ця дитина схожа на маленьку крапку в кінці речення. Спадкові прикмети батьків ніколи більше не сформуються саме так. Тому вона вже індивідуальність, бо особлива, нічим не схожа на інших. Ніколи не буде однакової людини. У перші хвилини визначаються її стать, колір очей, волосся і шкіри, будова тіла, тенденція до високого чи низького зросту, міцність здоров’я чи схильність до захворювань. Навіть інтелектуальні і вольові ознаки.

Людство має можливість «підглядати», слідкувати за розвитком дитини в материнській утробі. У книзі Влодзімежа Фіялковського «Дар народжувати»подано розповідь доктора медицини і точних наук Жера Летена. Він говорить про те, що життєздатність щойно зачатої істоти неймовірна. Необхідне для розвитку плоду живлення забезпечується через плаценту слизовою оболонкою матки. У своїй «рятівній капсулі» – навколоплідному мішечку – маленька істота живе, мов космонавт на Місяці в скафандрі. Постачання потрібної для життя рідини здійснюється через сполучення з материнським кораблем. Живлення необхідне, але не воно творить дитину. Найсучасніший космічний корабель не може створити космонавта. На думку вченого, це порівняння стає ще більш наочнішим, коли плід починає рухатися.

Вже на 19-21 день свого ще зовсім несамостійного життя дитина підростає до 1,5 см, починає битися її сердце, циркулює кров, формуються основні вузли центральної нервової системи. На 7-й тиждень зріст дитини становить більше 2 см. Це вже гармонійно розвинена мініатюрна людинка з оченятами, вушками, носиком, язичком і навіть зав’яззю молочних зубок. Рученята, розміром з надрукований знак питання, мають долоні та пальчики. Шлуночок виділяє сік для перетравлювання їжі.

Організм уже майже сформований, а подальші зміни полягають тільки в природному збільшенні та вдосконаленні існуючих органів. У 6 мільярдів разів збільшується людське дитя з моменту зачаття до появи на світ! Грандіозний шлях! Його проходив кожен із нас, хто зараз бачить сонце і відчуває радість життя. Невже ми маємо право відбирати таку можливість в інших?До того ж, нервова система дитини формується на другому тижні життя, а значить, з цього часу вона відчуває біль.

Не витримують жодної критики псевдодемократичні твердження про те, що жінка має право сама розпоряджатися своїм тілом. Чи не повинна вона порядкувати там, перш ніж зробить можливим зачаття (про таблетки та спіралі – розмова окрема)? У випадку небажаної вагітності жінка розпоряджається тілом дитини, наче річчю.

Не релігія визначила, коли починається життя, а біологи. І не релігія констатувала, що в момент зачаття з’являється нова, неповторна людина – це заслуга генетиків. Але саме віруючі – перші захисники ненароджених дітей.

Для багатьох термін «аборт» нічого не означає. Це слово звучить як рятівне на позначення вирішенняслово в критичній життєвій ситуації. Всі знають про його існування, але свідомо залишаються необізнаними про сам процес.
Різновиди дітовбивства

Вакуумний аборт здійснюється приблизно на десятому тижні вагітності. У матку вводять вакуумний насос, і під високим тиском від тіла дитини відриваються ручки, ніжки, голова. Все це «висмоктується» з матки.

Класичний аборт робиться надванадцятому тижні вагітності. У матку вводиться гострий зігнутий інструмент. Лікар розрізає тіло дитини на шматочки, потім витягує їх з материнської утроби.

І під час вакуумного, і під час класичного абортів, голівка дитини витягується спеціальними щипцями.

Одна моя знайома була свідком того, як до лікаря-гінеколога звернулася жінка з ускладненнями після вакуумного аборту. Лікар, оглянувши пацієнтку, сказала, що більш за все, в організмі матері залишилися якісь частинки тіла дитини: ручки чи ніжки. А тому потрібне повторне хірургічне втручання лікаря в організм квазіматері. Серце холоне від таких зізнань.

Іноді вагітність переривають шляхом отруєння дитини сіллю. Застосовують такий метод тоді, коли в навколоплідному пухирі накопичилось достатньо рідини, наприклад, на 16 тиждень. Довгою голкою, через стінку живота,у матку вводять концентрований розчин солі. Дитина його ковтає, отруюється і гине протягом години. Шкіра ненародженого малюка при цьому обпікається соляним розчином. Якщо матері «пощастить» і не виникне значних ускладнень, то протягом доби вона стовідсотковонародить труп дитинки.

Пізній аборт. У плодовий міхур вводяться розчини, що викликають пологи. Після цього виникають штучні пологи. Доля дитинки жахлива. Таку процедуру виконують у термін більш ніж 20 тижнів вагітності. Різновид пізнього аборту – переривання вагітності методом кесаревого розтину. При цьому з матки витягують дитину, котру, після відрізання пуповини, кидають у відро помирати на довгі години.

Після пізнього аборту, незалежно від його способу, діти рухаються, дихають, деякі навіть плачуть…

Фотографії результатів класичних і пізніх абортів не відрізняються від знімків розчленованих маленьких дітей, які померли від страждань у найбільш захищеному місці на світі – у материнськім лоні.
А вбивці хто?

Виділяють три групи жінок, що йдуть на цю варварську, але інколи таку необхідну процедуру.

До першої групи належать сексуально неграмотні підлітки – молоденькі дівчата (15%всіх абортів), які недавно пізнали «доросле» життя. Вони цілком залежні від батьків, соціально невлаштовані в суспільстві. У 15-17-річних дівчат-підлітків 75% вагітностей закінчуються абортом, тобто на 1 пологи припадає близько 5 абортів. Це трапляється через те, що дівчатка бояться покарання від батьків. Останні, у більшості випадків, дізнаються про вагітність доньки надто пізно.

Другу групу становлять жінки з «безвихідною» ситуацією. Вони вже більш фізично і морально зрілі. На аборт їх змушує наважитись незапланована вагітність, яка виникла в результаті неефективності протизаплідних засобів, зґвалтування чи інших непередбачуваних життєвих умов. До цих причин додається неможливість продовжувати вагітність через важку гостру хворобу, смерть або розлучення з чоловіком і, як наслідок,відсутність соціальних умов для виховання дитини.

Третя група складається зжінок, які свідомо використовують аборт, як спосіб для «запобігання» вагітності . Якщо наші бабусі не знали іншого засобу захисту від вагітності, то їхні сучасниці зважуються на аборт через свою неосвіченість, низький соціальний та культурний рівень.
Тяжкий гріх – страшні наслідки

Заланувавши аборт, жінка не замислюєтьсяпро те, що може назавжди позбавити себе щастя материнства. Не слід покладатися на сучасну медицину, зважившись на зачаття в пробірці.Згідно статистики, лише 25-30% штучно запліднених жінок здатні виносити та народити дитину. Далеко не кожній це вдається з першого разу. Існує загроза перинатальної смерті. Мовиться про мертвонароджених дітей чи тих, які померли протягом шести діб після народження.

Після аборту в жінки збільшується ризик утворення пухлин молочних залоз, шийки і тіла матки. Це одна з причин неймовірної кількості онкологічних захворювань (раку) жіночої статевої системи.

Після аборту зростає можливість позаматкового запліднення та викидня, порушується пологова діяльність, розвиваються аномалії розташування плаценти. З патологією судин матки пов’язані різноманітні захворювання немовлят.

До пізніх ускладнень від абортів відносять: запальні захворювання статевих органів, гормональні порушення, ендометріоз, дисфункція яєчників, безплідність. Використання під час аборту розшрювачів, нерідко спричиняє розвитокнеповного змикання шийки матки. Згодом це може спричинити слабкістьїї м’язового апарату і, як наслідок, до пізніх викиднів (на 18-24 тижні вагітності).
Перших смертний гріх – вбивство – став таким масовим, що вже навіть справжнім гріхом у масовій свідомості не вважається.

Часто чуємо, як чоловіки скидають з себе всю вину за дітовбивство на жінок. Та варто пам’ятати, що не лише жінка несе відповідальність за ненароджену дитину, а і її чоловік. Тому обидва мають бути достатньо обізнаними в галузі лікарських препаратів, а саме – протизаплідних засобів, щоб не опуститися до цього страшного гріха.

Кожен хоче любити і бути коханим, але часто люди називають коханням сексуальний контакт. Засоби масової інформації певною мірою культивують саме такий погляд. Любов і статевий інстинкт – не одне й те саме! Справжнє кохання не кривдить, а збагачує.Вонорозвиває милосердя, прощення, доброту. Чоловік, який дійсно кохає жінку, не змусить її вбити плід їхнього коханння.

До того ж, ненароджені діти також відчувають біль і плачуть. Не варто йти на змову з совістю.


Категорія: Нам цікаво, а Вам ? | Переглядів: 21610 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4241 2 3 ... 42 43 »
0  
antabuse overnight shipping : <a href=https://edpillsx.pro/#>Finpecia us</a> motilium no rx <a href=https://edpillsx.pro/>https://edpillsx.pro</a>

0  
Слушай, компаньон! Я в курсе, собственно что ты размышляешь, для чего тебе лазить по нашему веб-сайту, но давай-ка я расскажу для тебя отчего это круто, а?
<a href=https://alpha.prime-pc.md/good_info/67446>https://alpha.prime-pc.md/good_info/67446</a>





Во-первых, здесь ты посчитаешь вагон полезной инфы! Что бы ты ни находил - от советов по саморазвитию до лайфхаков для совершенствования обстановки - у нас есть все, собственно что для тебя надо(надобно) для становления и вдохновения.

Но это еще не все! У нас тут целое сообщество, как клуб "Без Карантина", где тебе предоставляется возможность знаться с крутыми ребятами, делиться средствами мыслями и получать поддержку в каждой истории.

А еще на нашем сайте всегда что-то происходит! Промоакции, конкурсы, онлайн-мероприятия - в общем, все, чтобы ты не заскучал и всегда оставался в курсе самых свежих направленностей.

И, старина, не тяни кота за задолженность! Загляни на наш сайт и выделяй совместно развиваться, общаться и развлекаться! Я уверен, ты тут найдешь себе по-настоящему крутых приятелей и море позитива!

0  
suhagraat video : <a href=https://edpillsx.pro/#>finpecia buy online</a> Aciclovir us <a href=https://edpillsx.pro/>https://edpillsx.pro</a>

0  
tetracycline antibiotics : <a href=https://edpillsx.pro/#>75 mg seroquel xr</a> suhagra mg <a href=https://edpillsx.pro/>https://edpillsx.pro</a>

0  
maximum dosage of provigil daily how to order provigil online <a href="https://webmddailymeddd.com/">provigil good rx</a> provigil plus alcohol can i have coffee while taking provigil

0  
Comparing Tor2door: How It Stacks Up Against Other Darknet Markets
Navigating the Shadows: Security Protocols on Tor2door Market
Tor2door Market: An Insider's Guide to Darknet Dealings
Tor2door Darknet Market is one of the most famous and popular markets on the Darknet. It is secure with a wide range of products and a huge user environment. In this article, we'll look at what makes Tor2door Darknet Market so attractive and what you need to know about it before using it.
https://tor2door-market.org/

0  
Hello, cryptonauts!

Today, I want to share an insider perspective with you. We have all journeyed through the worlds of Bitcoin, Ethereum, cute dogs and frogs pictures, trading, AMM, NFTs... But it's been a while since we encountered new acronyms that will "definitely conquer the world”.

Let me show you a fresh topic - the tokenization of real-world assets (RWA), in other words the conversion of real-world assets into crypto. For instance, think about tokenizing gold, precious metals, and real-estate assets. You might ask, what are the benefits? Tokenization gives opportunities to buy and transfer real world assets, as well as trade them on the crypto exchanges which we all are so used to. And then casually send those tokens through regular MetaMask.

I have taken a look at what people are searching for on Google regarding this topic. Yes, the number of queries is currently low, but that only signals the beginning of this trend... which means, it's time to catch the wave.

<a href=https://aut.finance/ru?ref=zepkfo2e>Aut.finance</a>

Currently there are approximately 80 platforms in the world that are experimenting in the field of RWA tokenization. Mostly, these are not yet crypto technologies but rather pilot projects aimed at understanding the legal aspects of RWA tokenization. Nevertheless, there are quite promising projects with highly experienced teams showing track records of their development which certainly looks trustworthy. I've explored the Autentic.Capital project, looked through their social media, and prepared a brief insider info for you.

They are conducting a token sale of their AUT token, which offers many perks such as voting rights, discounts for launching/purchasing RWA projects.
They have launched the testnet of the platform, and judging by the internal details, their plans are highly ambitious.
They've initiated a referral program with USDT payouts of up to 20%!

The AUT token is a utility token. They have issued 150 million tokens, and the second presale round is currently ongoing with a price of just 8 cents. The first listing is scheduled for May on p2b2b. You see what needs to be done, right?

<a href=https://aut.finance/ru?ref=zepkfo2e>Aut.finance</a>

How to earn?

Referral program: Currently single-tier, but rumors suggest they will soon release a two-tier system.

Staking: They promise to unlock staking by the end of the month.

Bug hunting program: They recently distributed $12,000 to bug hunters and are preparing a second program. I even reached out to the winners, and they confirmed that the rewards were indeed transferred.

<a href=https://aut.finance/ru?ref=zepkfo2e>Aut.finance</a>

Listing: Scheduled on May

Airdrops: They haven't done any yet, which implies there will be for sure some in the future.

Community: they are giving some bonuses and benefits regularly (for example, recently they had Zealy campaign, looks like it was a test and they were preparing for something bigger).

In a nutshell, I believe that tokenization of real assets is the next trend after Bitcoin. Liquidity, globality, transparency and security indicate the high potential of this area. Investing in a new promising AUT utility token today is an opportunity to get big profits in the future.

Follow the link, sign up and start earning money with Autentic.

<a href=https://aut.finance/ru?ref=zepkfo2e>Aut.finance</a>

Great weekend to everyone!

0  
Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comments and much more. . .

Increase your Visibility Boost Your Seo Rank - Get Organic Traffic From Google. Ranking in Google isn’t hard. All you need is a healthy number of backlinks from referring domains that have authority and trust in Google’s eyes.

This Backlinks Service Benefits:

1. Easily get Google rankings

2. Get a lot of traffic from Google

3. You can earn from the website in different ways

4. Increase Domain Authority (DA)

Quality guaranteed !

PRICE - 20$

WebSite - https://goo.su/ZUHZ

0  
Real-life ‘superheroes’ fly in the world’s first jet suit race
<a href=https://psrms.biz>пасаран</a>
From futuristic architecture to pioneering infrastructure, Dubai is no stranger to weird, wonderful, and downright wacky innovation. But on Wednesday, the “City of Superlatives” went full sci-fi when eight pilots, suited and booted like Marvel’s “Iron Man,” took to the skies.

They were not fighting supervillains or alien warlords, though. Against a backdrop of skyscrapers and super yachts, the airborne athletes competed in the inaugural Jet Suit Race Series, an event organized by the Dubai Sports Council and Gravity Industries, the manufacturers of the jet suit.

“Unlike most racing, you’re racing in three dimensions,” says Richard Browning, chief test pilot for UK-based Gravity Industries, which he founded in 2017. “There’s pilots above and below, and all over the place, so it’s a really interesting experience.”

The eight pilots raced around a one-kilometer (0.6-mile) course, maneuvering between 12 giant inflatable obstacles placed in the water. Four heats created a leaderboard that culminated in a final round, with each race only lasting around 90 seconds.

“We had people getting disqualified, we had people losing it, we had somebody go in the water — we had just utter chaos, in a great way,” says Browning.

He hopes that the event will inspire the next generation of scientists and engineers to dream big: “Most technology is ludicrous and impossible until it isn’t.”

0  
allegra for sale cheap : <a href=https://edpillsx.pro/#>strattera 60 mgs</a> voltaren for sale <a href=https://edpillsx.pro/>https://edpillsx.pro</a>

1-10 11-20 21-30 ... 411-420 421-424
Ім`я *:
Email *:
Код *:

До дня міста залишилось
Через
День міста Зборова !!!
www.zboriv.at.ua
Погода
Зборів
Анекдот дня
anegdot.com.ua
Усміхнітся :)
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі

НАША КНОПКА



Получити код:


2024