Четвер, 25.04.2024, 15:30
| RSS

Добавити в закладки____Зробити стартовою



Меню сайту
Категорії розділу
Адміністрація [4]
Нам цікаво, а Вам ? [13]
Молитви [3]
Відео_приколи [3]
Місцеві новини [6]
Форма входу
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі
Міні-чат
Cвітлини м.Зборова !

Статистика

Онлайн всіх: 1
зальотних: 1
своїх: 0
Хто on-line?
Хто сьогодні до Нас заходив ?
Головна » 2010 » Березень » 5 » Condoms dangerous !
13:19
Condoms dangerous !

Все про презервативи!



Презервативи з'явилися досить давно, майже відразу ставши популярними - адже вони дозволяють відразу "вбити двох зайців": і від небажаної вагітності забезпечитися, і від всяких нехороших хвороб вберегтися. Все це так, звичайно, але до цих пір про презервативи ходить велика кількість казок і міфів, які розповсюджуються в основі своїй людьми, які нічого не розуміють ні в медицині, ні в технології виробництва цих "аксесуарів". Нижче приведено декілька найбільш відомих міфів про презервативи, так само як і упереджень, які популярні в основному серед жінок.

1. Купувати презервативи - соромно.

Якщо Ви так дійсно думаєте, то глибоко помиляєтеся. Як для аптекаря, так і для решти покупців Ви - такий же покупець, як і всі інші. Навряд чи на Вас взагалі хтось зверне увагу.

До речі, на фото вище зображено найбільш стародавній зі всіх знайдених презервативів. Він був зроблений з кишки свині, а приблизне датування - 1640 рік. Перед використанням такі презервативи мочали в молоко (у молока є сперміцидні властивості).

2. Використання презервативів не оберігає від небажаної вагітності і/або інфекції.

Звичайно, може бути презерватив з дефектом, але це трапляється дуже рідко. Виробники презервативів прагнуть виготовляти дійсно якісні вироби, якщо не тонкі, то хоч би не діряві. Цікаво, а чи траплялося нашим читачам купувати презервативи з дефектами?

3. Презервативи повинні купуватися виключно чоловіками.

Можливо, і повинні, але за статистикою 35% покупців презервативів - жінки.

4. Секс в презервативах не такий плотський.

Так, якщо взяти презерватив старого типу, стінки якого достатньо товсті, то дійсно, чутливість в такому презервативі зменшується. Але зараз на ринку пропоновано щонайширший асортимент презервативів, які виробляються з нового типу матеріалів, на основі води. Є і надтонкі презервативи, так що вибрати можна.

5. Секс без презервативів "здоровіший", оскільки так відбувається обмін гормонами.

Можливо, це і так. Але навряд чи небажану вагітність, аборти і венеричні захворювання можна назвати "здоровими".

6. Чоловік і дружина можуть займатися сексом без презерватива.

Власне, тут не розглядається питання небажаної вагітності, а тільки вірогідність зараження один одного венеричним захворюванням. Навіть якщо ви на всі 100 довіряєте партнерові або партнерці, все одно варто використовувати презерватив, оскільки "підхопити" одне із згаданих захворювань можна навіть в суспільному транспорті, басейні, гімнастичному залі. Особливо необхідно остерігатися людям, імунітет яких ослаблений. Навіть таке "безневинне" захворювання, як герпес, може привести до дуже неприємних наслідків.

7. Секс буде приємним, якщо разом з презервативом використовувати інтимні креми, лубріканти, гелі.

Це досить поширений міф, який часто приводить до нехороших наслідків: річ у тому, що ці речовини рідко перевіряються на сумісність з матеріалом презерватива. Адже до складу деяких гелів і кремів входять речовини, які приводять до руйнування латексу. Отже слово "приємне" тут недоречно.

8. Не прийнято у партнера питати про презервативи.

Насправді прийнято, ще і як - тут нічого ганебного немає, буде соромно потім лікуватися від венеричного захворювання.

9. Презервативи порушують задоволення від спонтанного сексу.

Ну що ж, це дійсно іноді так, але якщо ввести використання презервативів як правило, то все буде добре.

10. У всіх презервативів є невеликі дірочки, крізь які можуть проникати віруси СНІДУ.

Це в корені невірно. Якби насправді було так, то вже напевно, не залишилося б людей, не заражених СНІДОМ.


Де роблять презервативи.

   Велика частина латексу (сік каучуконосного дерева гевєї) виробляється в країнах Південно-східної Азії (Індонезія, Малайзія, В'єтнам, Індія і ін.). Тому більшість "європейських" виробників мають заводи або замовляють презервативи в країнах, близьких до цього регіону, справедливо вважаючи, що в "Швейцарії не росте кава" (пам'ятаєте рекламу?).

   Помітимо, що європейський стандарт зобов'язує відзначати на упаковці (на вибір) назва і адреса або виробника, або пакувальника, або дистриб'ютора. Тому рідко на упаковках "європейських" або "американських" презервативів ви зможете виявити напис "Made in..."("Зроблено в..."), але навіть якщо і присутній "Made in USA" або "Made in Germany", не спокушайтеся - з 90% вірогідністю можна стверджувати, що вони зроблені де завгодно, тільки не в США або Німеччині. Для європейців і американців це не є чимось порочить: так йде справа з більшістю товарів. Крім того, такі країни, як Південна Корея, Малайзія, - високорозвинуті держави з могутніми технологіями і належним рівнем культури виробництва.

Розміри.

   Питанню розмірів презерватива багато чоловіків надають явно перебільшене значення, що має в своїй основі психологічне коріння і широке розповсюдження різного роду штампів і легенд.

   Наприклад, легенда про так звані "азіатський" і "європейський" розміри глибоко помилкова, зате вона легко підхоплюється "народними масами", псевдонауковими статтями, що підігріваються, і інтерв'ю в багатотиражних газетах.

   Ну а як щодо Азії? Якщо слідувати міфу про відповідність розміру презервативів фізіологічним особливостям різних народів, то слід чекати, що найбільші презервативи випускаються в Африці і в ... Азії(Арабські країни). Але, повторю, презервативи лише враховують фізіологію, а робляться відповідно до стандартів. Тому розмір презерватива залежить не від країни-виготівника, а від замовника, що вибирає стандарт. Отже якщо вам і зустрічалися маленькі презервативи, то це швидше за все лежить не на совісті виробників, а на совісті імпортерів, які в гонитві за дешевизною або просто по незнанню завезли товар, для нас не призначений.

   Тепер про Європу. Приведемо цитату із стандарту Європейського Союзу CEN 600:1994: "...довжина презервативів повинна бути не менше 170 мм, а ширина повинна дорівнювати номінальній ширині, встановленій виробником, з граничним відхиленням 2 мм. Номінальна ширина повинна знаходиться в діапазоні 44-56 мм. Примітка: презервативи, що продаються в Європі, звичайно мають номінальну ширину 52 мм". Отже будьте обережніше, не натрапте на "європейський" розмір 170х44! Пояснимо, що ширина презерватива - це половина довжини його кола ((R).

   Помітимо, що презерватив не повинен бути дуже вільний, інакше він погано забезпечуватиме своє контрацептивне призначення і не захистить від захворювань, що передаються статевим шляхом.

   Отже, більшість презервативів, поширених в Україні, Європі і США, мають наступні розміри: довжина - 180-190 мм, ширина - 52 мм. За даними статистики, такі розміри повинні задовольняти 75-80% чоловіків.

   Деякі компанії випускають презервативи збільшених розмірів, щоб задовольнити будь-які фізіологічні потреби(або власне "Я") покупців. Найбільший з презервативів, що випускаються в США (TROJAN LARGE), має розміри 214х56 мм, найменший (EROTICA SNUGGER FIT) - 160х49 мм.


Публікація підготовлена за матеріалами, наданим компанією "Медком Україна".

Категорія: Нам цікаво, а Вам ? | Переглядів: 1689 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

До дня міста залишилось
Через
День міста Зборова !!!
www.zboriv.at.ua
Погода
Зборів
Анекдот дня
anegdot.com.ua
Усміхнітся :)
Наше опитування

Чи підтримуєте Ви перебування Чорноморського флоту Росії в УКРАЇНІ ?
javascript:; javascript:;
Всього відповідей: 172

Обговорити на форумі

НАША КНОПКА



Получити код:


2024